Van nature zie ik vooral kansen en mogelijkheden, zo ook bij mijn klanten en partners. Ik zie vaak de potentie in iemand en probeer een ander te stimuleren en vertrouwen te geven. Bij mijzelf deed ik dat dus vrijwel nooit. Ik heb mezelf jarenlang tekortgedaan en heb ik niet het maximale uit mezelf gehaald. Ik ben daar zelf verantwoordelijk voor geweest. Ik was namelijk kei- en keihard voor mezelf en voor mijn omgeving.

Sinds 1 jaar verdiep ik mij in mindset en meditatie. Ik heb geleerd hoe krachtig en bepalend je mindset is, dat je deze kunt aansturen en ook heb ik geleerd dat we allemaal de wereld zien volgens onze eigen werkelijkheid. Nu handel ik uit zelfverzekerdheid en liefde i.p.v. uit angst. Dit resulteerde in een hele andere uitstraling, waar bijna iedereen in mijn omgeving op heeft gereageerd (het regent complimenten, waarvoor dank). En dat verbaasde mij enorm!

Ook ben ik veel liever voor mijzelf en tegelijkertijd is het wat betreft zakelijk succes veel meer naar me toegekomen. En dan pas begrijp je: wat je uitstraalt trek je aan.

Daarnaast kan ik nu veel makkelijker met negatieve situaties om gaan. Ik trek het mij minder aan en deze situaties bekijk ik nu van een afstand. Dit geeft je zoveel meer rust. Zo heeft het minder effect op je zelfvertrouwen en kun je sneller de positieve mindset weer op pakken.

Veel mensen begrijpen dit niet, pas als je hiermee aan de slag gaat, ontdek je wat de effecten zijn. We hebben allemaal angsten en onzekerheden, maar de manier waarop je dit aanpakt en jouw mindset zijn essentieel voor jouw geluk en succes. Ik gun jou dit ook! Als iedereen dit zou doen, waren we allemaal wat liever voor elkaar, was er minder jaloezie en begrip.