JE EIGEN BRAND!

Ik wil graag een unieke identiteit voor mijn bedrijf, merk of een personal brand. Ik ben op zoek naar een ontwerpbureau die vooruitstrevend is en een totaal concept tot in detail kan ontwikkelen én uitvoeren, van logo, huisstijl, promotie filmpjes tot foto’s, social media en het ontwikkelen van een website of webshop.  Ons ontwerpbureau zorgt voor een sterke en tijdloze vormgeving die onderscheidend is en trekt die lijn door naar de huisstijl.

THE MARKETING FACTORY ALS ONTWERPBUREAU

The Marketing Factory ontwerpt voor jouw brand en je bedrijf een unieke identiteit (logo, huisstijl, website/webshop, drukwerk en reclame etc.), zowel offline en online, een passende uitstraling bij jouw brand, bedrijf, product of dienst tot in detail uitgevoerd van A tot Z, als een totaal concept.

Een identiteit is maatwerk, per opdracht bekijken we de wensen van jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en deze zijn geheel uit te breiden naar je wensen. Na een intake gesprek gaan we aan de slag met een concept + moodboard, daarmee wordt de uitstraling weergegeven & de richting van de identiteit bepaald. Met oog voor detail, adviseren we je tot in de puntjes!