EEN STERK MERK!

Ik wil graag een unieke identiteit voor mijn bedrijf, merk of product. Ik ben op zoek naar een ontwerpbureau die vooruitstrevend is en een totaal concept tot in detail kan ontwikkelen én uitvoeren; van logo, huisstijl, verpakkingen, promotie materiaal tot foto’s, social media en het ontwikkelen van een website of webshop. Ons ontwerpbureau zorgt voor een sterke en tijdloze vormgeving die onderscheidend is en trekt die lijn door in alle communicatie materialen .

EEN KLANT AAN HET WOORD
“Op zoek naar een marketing bedrijf die ons visueel kon ondersteunen bij een pitch voor Grand Depart in Düsseldorf kwamen we na goede verhalen gehoord te hebben bij The Marketing Factory. Nog meer dan wat we verwachten blijkt Kim, van The Marketing Factory, all-round en weet ze voor alles een oplossing. Ze vertaalt onze input tot perfect moodboards en heeft het engelen geduld welk binnen een organisatie met twee directeuren zoals onze nodig is. Voor mij is The Marketing Factory #Vavavoom !  ” NOËL, SESSIBON

THE MARKETING FACTORY ALS ONTWERPBUREAU

The Marketing Factory ontwerpt sterke merken met een eigen unieke identiteit, zowel offline als online, een passende uitstraling bij jouw merk, bedrijf, product of dienst tot in detail uitgevoerd van A tot Z, als een totaal concept. Onderscheidend, stijlvol en met zorg ontworpen en uitgevoerd.

Een identiteit is maatwerk, per opdracht bekijken we de wensen van jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en deze zijn geheel uit te breiden naar je wensen. Na een intake gesprek gaan we aan de slag met een concept met diverse schetsen & een moodboard, daarmee wordt de uitstraling weergegeven en de richting van de identiteit bepaald, waarna we het merk gaan finetunen tot perfectie.