EEN STERK MERK!

Ik wil graag een unieke identiteit voor mijn bedrijf, merk of product. Ik ben op zoek naar een ontwerpbureau die vooruitstrevend is en een totaal concept tot in detail kan ontwikkelen én uitvoeren; van logo, huisstijl, verpakkingen, promotie materiaal tot foto’s, social media en het ontwikkelen van een website of webshop. Ons ontwerpbureau zorgt voor een sterke en tijdloze vormgeving die onderscheidend is en trekt die lijn door in alle communicatie materialen .

EEN KLANT AAN HET WOORD
Iets wat mij meteen opviel toen ik Kim, eigenaresse van The Marketing Factory ontmoette is dat zij haar werk met veel plezier en passie doet! Herkenbare eigenschappen, dus we hadden gelijk een klik! Naast dat Kim een heel fijn persoon is, is ze toegankelijk en persoonlijk betrokken, zonder hierbij haar professionaliteit uit het oog te verliezen. Altijd als ik mijn hersenspinsels op tafel gooi, weet Kim precies wat ik bedoel en nodig heb. Ze levert maatwerk binnen een mum van tijd. Door onze fijne samenwerking heb ik mijzelf en mijn merk veel meer kunnen branden en is mijn algehele bedrijfsuitstraling het meest professioneel ever!

The Marketing Factory is dé perfecte match voor elke onderneming die hun algehele uitstraling en marketing naar een next level willen tillen!

– Akira Nitsche, Ombre Brows by Akira & My New Skin

STIJLVOL, VROUWELIJK & VERZORGD

The Marketing Factory ontwerpt sterke merken met een eigen unieke identiteit, zowel offline als online, een passende uitstraling bij jouw merk, bedrijf, product of dienst tot in detail uitgevoerd van A tot Z, als een totaal concept. Onderscheidend, stijlvol, vrouwelijk en met zorg ontworpen en uitgevoerd.

Een identiteit is maatwerk, per opdracht bekijken we de wensen van jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en deze zijn geheel uit te breiden naar je wensen. Na een intake gesprek gaan we aan de slag met een concept met diverse schetsen & een moodboard, daarmee wordt de uitstraling weergegeven en de richting van de identiteit bepaald, waarna we het merk gaan finetunen tot perfectie.