HOE BEREIK JE JE DOELGROEP?  JE BEDRIJF OP DE KAART!

Wil je meer naamsbekendheid of zichtbaarheid creëren? Wil je een grotere doelgroep bereiken? Wil je je bedrijf op de kaart zetten en je doelgroep bereiken? The Marketing Factory ondersteunt ondernemers, bedrijven en merken in het bedenken, creëren en uitvoeren van marketing campagnes.

EEN KLANT AAN HET WOORD
“Naast dat Kim een heel fijn persoon is, is ze toegankelijk en persoonlijk betrokken, zonder hierbij haar professionaliteit uit het oog te verliezen. Altijd als ik mijn hersenspinsels op tafel gooi, weet Kim precies wat ik bedoel en nodig heb! Ze levert maatwerk binnen een mum van tijd. Door onze fijne samenwerking heb ik mijzelf en mijn merk veel meer kunnen branden en is mijn algehele bedrijfsuitstraling het meest professioneel ever! The Marketing Factory is dé perfecte match voor elke onderneming die hun algehele uitstraling en marketing naar een next level willen tillen!”

– Akira Nitsche, Ombre Brows by Akira & My New Skin

THE MARKETING FACTORY ALS RECLAME BUREAU

Een sterke advertentie of passende mediacampagne begint bij een concept. Wat is de boodschap die we op de doelgroep moeten overbrengen en hoe kunnen we deze op een originele en creatieve manier verpakken? Samen bekijken we welke communicatie middelen en kanalen worden ingezet en ontwikkelen we de campagne van A tot Z. Met een goede mediacampagne vergroot je je naamsbekendheid.

MARKETING CAMPAGNES

Als reclame bureau ontwikkelen we mediacampagnes van creatie tot uitvoer, bedenken we de communicatieboodschap, ontwerpen we het visuele beeld, bekijken we welke communicatie middelen en kanalen er worden ingezet en begeleiden we eventueel het drukwerk.

Prijs op maat en afgestemd op budget